tag:blogger.com,1999:blog-2686781371252873244.post997910542407366437..comments2023-11-02T11:19:54.661+01:00Comments on Smaksafari: Solig citrusmarmelad i vintermörkretLisahttp://www.blogger.com/profile/07816224830332424416noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2686781371252873244.post-66175640831018487012008-02-10T21:53:00.000+01:002008-02-10T21:53:00.000+01:00Kul att du har testat marmeladen och att du blev n...Kul att du har testat marmeladen och att du blev nöjd trots avsaknad av ingredienser. Maken som är whisky-drickaren i familjen har demonstrativt köpt en flaska matlagningswhisky och ställt längst fram i spritskåpet eftersom jag alltid nallade av hans alldeles-för-dyra single malt annars. Jag kan tänka mig att marmeladen smakade bra med dina ingredienser…Lisahttps://www.blogger.com/profile/07816224830332424416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2686781371252873244.post-59010927160252838852008-02-10T09:39:00.000+01:002008-02-10T09:39:00.000+01:00Jag har testat citrusmarmeladen med whiskysmak och...Jag har testat citrusmarmeladen med whiskysmak och tycker följande.<BR/>Underbar färg. Fantastisk besksöt smak med ordentligt bett. Härlig konsistens med tydlig och god skalstruktur. <BR/>På grund av bristande inventering fann jag i ett mycket sent skede av tillagningsprocessen att jag hade ont om två ingredienser, socker och matlagningswhisky. I bästa Kajsa Warg-anda ersatte jag del av sockret med ljus honung och som smaksättning tvingades jag med viss vånda använda 18-årig single malt. Jag vet inte om detta tillförde något extra till ditt recept, men slutresultatet blev i alla händelser mycket njutbart.<BR/>HPAnonymousnoreply@blogger.com